Ζόρικος αποδείχθηκε ένας 27χρονος κλέφτης στην Καλαμάτα, όταν Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν «ντου» στο σπίτι του με σκοπό να τον συλλάβουν καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε ρημάξει τα σπίτια της περιοχής.

Οι Αρχές αφού αξιοποίησαν στοιχεία που αφορούσαν τη δράση του, μετέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό που έμενε με την οικογένειά του. Όταν ο νεαρός τους βρέθηκε αντιμέτωπος τους Αστυνομικούς, αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε προσπαθώντας να διαφύγει. Την ίδια αντίδραση είχαν η 50χρονη μητέρα του και η 23χρονη αδερφή του με σκοπό να αποτρέψουν τη σύλληψή του.

Δεν τα κατάφεραν όμως, καθώς όλοι φόρεσαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στο Τμήμα. Αναλυτικότερα, ο νεαρός που είχε ρημάξει 15 οικίες και ένα ιατρείο κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και οι γυναίκες κατηγορούνται για σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου.

Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε ένα κλεμμένο αλυσοπρίονο, το οποίο κατασχέθηκε και η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων κλοπιμαίων και την εξιχνίαση τυχόν άλλων διαρρήξεων.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Tags :