Η κακοκαιρία Daniel που χτύπησε την Θεσσαλία… μπορεί να πέρασε αλλά άφησε πίσω της τεράστια καταστροφή και εκατοντάδες ανθρώπους στον δρόμο αφού καταστράφηκαν τα σπίτια τους!

Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να βρούνε μία στέγη για να μπορέσουν να αισθανθούν και πάλι ασφάλεια αλλά δεν τα καταφέρνουν αφού όπως κατήγγειλε μία γυναίκα στο enikos.gr, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που απευθύνονται τους απορρίπτουν καθώς φοβούνται ότι δεν θα πληρώνουν το ενοίκιο αφού τους θεωρούν οικονομικά κατεστραμμένους! Μέσα στις μαύρες ώρες που περνάνε

Μάλιστα, παρόλο που οι πλημμυροπαθείς τους δίνουν ακόμα και 8 ενοίκια μπροστά… δεν τους θέλουν και τους απορρίπτουν. Όπως επισημαίνει η καταγγέλλουσα, δεν θέλουν να τους χαρίσουν τα σπίτια, ούτε να μας λυπηθούν… αλλά όπως τονίζει προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή αλλά δυστυχώς, τους αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια. Ορισμένοι ιδιοκτήτες έχουν κάνει αυξήσεις στα ενοίκια και επιλέγουν μόνο δημοσίους υπαλλήλους για ενοικιαστές ενώ δεν κάνουν συμβόλαιο για έναν χρόνο αλλά για τρία.

Αυτό που ζητούν οι πλημμυροπαθείς είναι ένα σπίτι, κυρίως για να μπορέσουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο και να ξεκινήσουν τα φροντιστήριά τους καθώς δεν μπορούν να είναι για πάντα φιλοξενούμενοι, ούτε να μένουν στα ξενοδοχεία. Μα πάνω από όλα ζητούν λίγη ανθρωπιά από τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να μην σκέφτονται μόνο το κέρδος τους…!

Φωτο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Tags :