Ο καφές που δεν είχε πιει… δημιούργησε πολλά νεύρα σε έναν 30χρονο όταν αντιλήφθηκε ότι Αστυνομικός του κόβει κλήση και του αφαιρεί τις πινακίδες γιατί είχε διπλοπαρκάρει!

Το περιστατικό σημειώθηκε πρωινές ώρες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης και σήμερα ο 30χρονος, καταδικάστηκε σε συνολική ποινής φυλάκισης 9,5 μηνών με 3ετή αναστολή για για εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (επειδή κατείχε μικροποσότητα χασίς).

Όπως κατέθεσε ο Αστυνομικός, ο 30χρονος είχε διπλοπαρκάρει και είχε πάει να αγοράσει καφέ. Όταν επέστρεψε και αντιλήφθηκε ότι είχε ”φάει” κλήση  και του είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες… έγινε έξαλλος! Άρχισε να βρίζει τον Αστυνομικό και αφού άρπαξε την πινακίδα από τα χέρια του, προσπάθησε να φύγει. Ο Αστυνομικός του είπε να σταματήσει γιατί ξεπέρασε τα όρια και τότε αυτός του έδωσε μπουνιά.

Ο 30χρονος από την πλευρά του, παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον Αστυνομικό. Όπως είπε, κατέβηκε να αγοράσει έναν καφέ για να πάει στη δουλειά του σαν άνθρωπος και γυρίζοντας στο αυτοκίνητό του, είδε τον Αστυνομικό και του φώναξε ότι φεύγει για να αποφύγει την κλήση. Δεν του έδωσε όμως σημασία και όταν είδε ότι του είχε αφαιρέσει τις πινακίδες, αγχώθηκε και νευρίασε γιατί δεν ήξερε πως θα πάει στην δουλειά του. Μάλιστα τόνισε ότι η συμπεριφορά του ήταν ακραία γιατί δεν είχε πιει ακόμα καφέ και γιατί τις τελευταίες δέκα ημέρες είχε ”φάει” άλλες 5 – 6 κλήσεις  για ανάλογες παραβάσεις.

Με πληροφορίες από zougla.gr

Tags :