Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 27/6 στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου, στην Πάρο. Δυστυχώς έχει περάσει την περιοχή του Χοιρόλακκα και το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, και αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς Λεύκες.
Στην σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Επίσης, αυτή την ώρα μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς, από τον Πειραιά, στην Πάρο και άλλοι 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούν.
#Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κώστος Πάρου. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα και κινητοποιήθηκαν 2 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 27, 2021
Δείτε στο video, που ακολουθεί την πορεία της πυρκαγιάς:
Πηγή: parianostypos.gr




