”Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”… είναι η παροιμία που χρησιμοποιεί ο λαός μας σε περιπτώσεις που ο ένοχος φωνάζει και θορυβεί ώστε να φοβηθεί το θύμα και να μείνει ατιμώρητος και ταιριάζει γάντι σε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από ένα εμπορικό μαγαζί της πόλης ξεκίνησε καβγάς μεταξύ ενός 42χρονου Ρομά και ενός 49χρονου αστυνομικού, ο οποίος είχε επιπλήξει τον νωρίτερα τον 15χρονο γιο του Ρομά καθώς μαζί με συνεργό του, φέρεται να έκλεψαν μία σακούλα με διάφορα προϊόντα μικρής αξίας. Μάλιστα, μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ανήλικος στην προσπάθειά του να ξεφύγει, γλίστρησε και έπεσε. Ο πατέρας του ανηλίκου υπερασπιζόμενος τον γιο του δεν δίστασε να χτυπήσει τον Αστυνομικό, ο οποίος μετέβη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου, χρειάστηκε η μεταφορά και του 15χρονου σε νοσοκομείο της πόλης.

Έπειτα από αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ανδρών, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψή τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με πληροφορίες από thestival.gr