Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουνίου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Ξυλόκαστρου με θύμα τον διοικητή της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) Πάτρας, Ανδρέα Λούρμπα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με μοτοσικλέτα προς την Αθήνα, όπου θα συμμετείχε σε εκπαίδευση της Σχολής Εθνικής Άμυνας, παρασύρθηκε από ΙΧ που σύμφωνα με πληροφορίες, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε στο πίσω μέρος της μηχανής του με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Ο αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα σε δέκα πλευρά και υγρό στον έναν πνεύμονα. Η κατάστασή του παρακολουθείται στενά, ωστόσο σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «Δεν κατάλαβα ποιος με χτύπησε, ξύπνησα στην άσφαλτο αιμόφυρτος». Σημειώνεται ότι το κράνος και το προστατευτικό τζάκετ που φορούσε τον έσωσαν από τα χειρότερα.

Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται από τις αρμόδιες αρχές.

Με πληροφορίες από pelop.gr

Tags :