Σε κατάσταση σοκ και με κλάματα έφτασε μία 15χρονη στο Αστυνομικό τμήμα Κοζάνης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο!

Η ανήλικη όπως αποκάλυψε στο zougla.gr γνώρισε τον δράστη μέσω Instagram τον περασμένο Σεπτέμβριο και άρχισαν να επικοινωνούν. Η επικοινωνία μήνα με τον μήνα γινόταν όλο και πιο συχνή και η 15χρονη συμφώνησε να συναντηθούν το περασμένο Σάββατο σε παιδική χαρά. Η συνάντηση έγινε και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν. Η ώρα περνούσε και το κορίτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του με τον 17χρονο να προθυμοποιείται να τη συνοδεύσει .Ξαφνικά και ενώ κατέβαιναν την περιοχή μεγάλης εκκλησίας της περιοχής, την οδήγησε στην πίσω αυλή του ναού και την κάθισε με τη βία στο έδαφος. Αρχικά ξεκούμπωσε το παντελόνι του και την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα… Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εφιαλτική για το κορίτσι

«Ξεκούμπωσε το δικό μου παντελόνι με τη βία… Προσπάθησα να ξεφύγω, να αντισταθώ αλλά ήταν αδύνατο. Του έλεγα σταμάτα και δεν σταματούσε…» είπε στους αστυνομικούς .

Ο 17χρονος σύμφωνα με την καταγγελία βίασε το κορίτσι που δεν σταματούσε να κλαίει. Η 15χρονη χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγε στην αστυνομία αμέσως και κατήγγειλε τον νεαρό ο οποίος και συνελήφθη. Παράλληλα το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ τα ρούχα της στάλθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση και κυρίως για την ανίχνευση του dna του 17χρονου .

Η καταγγελία για βιασμό στην Κοζάνη έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό με την καταγγελία για βιασμό στους Αμπελόκηπους που αποκάλυψε το zougla.gr.

Τα κορίτσια γνώρισαν τους φερόμενους ως δράστες μέσω Instagram. Η επικοινωνία που έχουν με νεαρά αγόρια μπορεί στην αρχή να φαίνεται αθώα αλλά στην πορεία εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση η εφαρμογή να χρησιμοποιείται ως μέσο για να «ψαρεύουν» ανυποψίαστα κορίτσια προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Πηγή: zougla.gr