Ειδικό σύστημα καλλιέργειας κάνναβης είχε εγκαταστήσει μέσα στο σπίτι του ένας 43χρονος ημεδαπός, στο Άργος Αργολίδας όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα των Αρχών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Μάϊου, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του δράστη και εντόπισαν ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης, 47 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,3 μέτρων, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -240- γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο τρίφτες κάνναβης, έξι κινητά τηλέφωνα, εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης (ανεμιστήρες, λαμπτήρες, κλπ) και συσκευασίες λιπασμάτων. Σκοπός του δράση ήταν πέρα από την καλλιέργεια και η διακίνηση των παραγόμενων ποσοτήτων στην ευρύτερη περιοχή του Άργους με προσδοκώμενα κέρδη 30.000 ευρώ.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών.