Μία γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη, το  απόγευμα της Τρίτης δίπλα από το μετρό στον Νέο Κόσμο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άντρα ο οποίος της έκοψε μία τούφα από τα μαλλιά!

Το θύμα μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και όπως είπε ενώ περπατούσε σε ώρα αιχμής, ένιωσε ξαφνικά μια ανδρική φιγούρα να της πειράζει τα μαλλιά. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ο άντρας της έκοψε μία τούφα, με ένα λεπίδι που κρατούσε στο χέρι του και αφού την πέταξε μπροστά της… άρχισε να την κοροϊδεύει. Η γυναίκα τα έχασε και δεν αντέδρασε ενώ τον κοιτούσε, να το βάζει στα πόδια. Πήγε και έκατσε σε ένα ένα μαγαζί απέναντι από το σημείο που έγινε το συμβάν και άρχισε να ζαλίζεται από τον φόβο της. Ο δράστης όμως δεν απομακρύνθηκε αρκετά από το σημείο, αφού πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα αφού συνήλθε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε το περιστατικό και περιέγραψε τον δράστη. Πρόκειται για έναν αφρικανό, πολύ ψηλό, πολύ αδύνατο με ράστα μαλλιά και κουβαλούσε ένα κόκκινο-μαύρο backpack. Παράλληλα, κάποια παιδιά πήγαν στην αστυνομία και είπαν ότι μπήκε στο μετρό.

Οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθεί ο δράστης και να συλληφθεί.

 

Tags :