Χειροπέδες φόρεσε γνωστός 47χρονος γιατρός, της Θεσσαλίας που κατηγορείται ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις στη 4χρονη κόρη του.

Το περιστατικό κατήγγειλε στο ”Χαμόγελο του Παιδιού”, η πρώην σύζυγος του γιατρού και μητέρα του παιδιού. Όπως δήλωσε, ο γιατρός ασέλγησε στο παιδί ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο βόλτα. Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το χέρι του παιδιού επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του.

Το παιδί μετά την καταγγελία, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ο γιατρός συνελήφθη στις 27 Φεβρουαρίου στο σπίτι του, στην Λάρισα και απολογήθηκε στον Εισαγγελέα Κατερίνης καθώς εκεί φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» το αυτοκίνητο του γιατρού έχει πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό. Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ο δράστης παλαιότερα ήταν γιατρός των Φυλακών Τρικάλων και κατηγορείται ότι εκμεταλλεύθηκε την διανυκτέρευση που είχε με την 4χρονη και προχώρησε στην πράξη του, πρώτες πρωινές ώρες μεταξύ 00 :15 – 00:45 χρόνο καθώς δεν υπάρχει κίνηση στο δρόμο ώστε να μην γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Με πληροφορίες από zougla.gr/protothema.gr

Tags :