Εκτός εαυτού βγήκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος όταν ένας πολίτης άρχισε να τσακώνεται μαζί του όταν βρέθηκαν σε περιοχή της πόλης όπου ο Δήμαρχος πήγε με συνεργάτες του, εργαζόμενους και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας για να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης των καταστροφών.

Ο καβγάς ξεκίνησε διότι οι κάτοικοι που αντιδρούν στα έργα αποκατάστασης, παρεμπόδισαν τις μπουλντόζες να εργαστούν. Όταν ένας από αυτούς είδε τον Δήμαρχο εκνευρίστηκε και του φώναξε ”Άντε γ******υ… Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα”. Τότε ο Δήμαρχος έχασε την ψυχραιμία του και τον χαστούκισε.

Το βίντεο όπου καταγράφεται το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Όπως είπε μπορεί να δεχθεί τις αντιδράσεις, αλλά όχι τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα του. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρά ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός επισκέφτηκε τον Δήμαρχο στο γραφείο του και ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του ενώ ο κ.Μπέος ανέφερε ότι ως πατέρας και ως άνθρωπος φυσικά και δέχθηκε τη συγγνώμη, συζητήσανε και λύσανε την παρεξήγηση. Βέβαια όπως είπε δεν είναι παπάς να συγχωρεί και γι’ αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Το μόνο που ζητάει είναι κατανόηση και συνεργασία ενώ όπως τόνισε δεν βρίσκεται στους δρόμους για κάποιο δικό του συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη αλλά παλεύει για την πόλη και να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr/protothema.gr

Tags :