Επί ποδός βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο 31χρονου Μπάμπη.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως η σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» και στο σημείο σπεύδει ο ιατροδικαστής. Πρόκειται για ερημική αγροτική περιοχή, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το πτώμα βρέθηκε δίπλα στη λιμνοθάλασσα σε σημείο που οι αστυνομικοί είχαν ξαναπεράσει. Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ., προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιώσει την εύρεση της σορού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου που εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες 18 ημέρες. Σε αυτές τις έρευνες συμμετείχε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος συνελήφθη ως βασικός μάρτυρας για την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου.

Με πληροφορίες από zougla.gr/protothema.gr