Μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση του γιου του κάνοντας λόγο για σκευωρία που κατέρρευσε.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε πως: «Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου… Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους».

«Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν. Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας. Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους. Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου. Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» είπε ο υπουργός εξερχόμενος.

Συγκεκριμένα ο υπουργός, κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην αξιωματικού για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή κατάθεση και παράβαση καθήκοντος.

Πηγή: zougla.gr

Tags :