Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό, σήμερα το πρωί έξω από τη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Νέα Μαγνησίας και συγκεκριμένα στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος». 

Αναλυτικότερα, η αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω σε φορτηγό το οποίο ακινητοποιήθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές και το παρέσυρε.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες. Από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης του τρένου παρά μόνο ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Πηγή: grtimes.gr