Η καταδίωξη της αστυνομίας δύο κακοποιών στην Καλλιθέα καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Όλα ξεκίνησαν στις 13:30, όταν δύο άτομα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα. Οι δράστες μπήκαν στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας και πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι που δεν ήταν ορατά από τον δρόμο έφτασαν στον πέμπτο όροφο όπου έγιναν αντιληπτοί από έναν ένοικο και κάλεσε σε βοήθεια.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκε ο ένοικος άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα για να διαφύγουν. Οι πολίτες, έντρομοι βγήκαν έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να τους κυνηγούν για ένα τέταρτο και κατάφεραν με την βοήθεια πολιτών να ακινητοποιήσουν τον έναν που είχε κρυφτεί σε πυλωτή πολυκατοικίας και να του φορέσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του δράστη που συνελήφθη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για 13 χρόνια για ληστείες. Ωστόσο, παρά την καταδικαστική απόφαση, δεν είχε συλληφθεί και κυκλοφορούσε ανενόχλητος, συνεχίζοντας τη δράση του.

Tags :