Δεν πίστευε στα μάτια της μία γυναίκα όταν πήρε στα χέρια της, το κινητό τηλέφωνο του άντρα της ενώ αυτός κοιμόταν και ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της! Ακολούθησε μεγάλο σοκ όταν κατάλαβε ότι τις διακινούσε… στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα εντόπισε κρυφές κάμερες στην τουαλέτα, συγκεκριμένα μέσα σε αρωματικό χώρου όπου από εκεί τραβούσε ο άντρας, το υλικό που διοχέτευε σε μία εφαρμογή ερωτικού περιεχομένου. Το τραγικό είναι ότι δεν κατέγραφε μόνο την γυναίκα του αλλά και την κόρη του.

Όταν του είπε ότι ξέρει τι κάνει, εκείνος της είπε ”Πως κάνεις έτσι; Έστειλα σε έναν φίλο μου»…

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και κατέθεσε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους ενώ πολλές φορές της έλεγε πως θα έχει αργό θάνατο και δεν θα την άφηνε να φύγει από το σπίτι. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μαρτυρικά στο πλευρό του καθώς ήταν πολύ οξύθυμος και δεν ήθελε και πολύ για να κάνει καβγά. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν ότι θα σκεφτεί να κάνει… το αδιανόητο.

Ο άντρας στο δικαστήριο δήλωσε ότι έχει μετανιώσει και ότι ξεκίνησε από τα περασμένα Χριστούγεννα να τραβάει βίντεο. Είχε βάλει το κινητό του τηλέφωνο για να τραβάει μόνο τη γυναίκα του. Το έκανε για να την εκδικηθεί γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν απόμακρη, επιθετική και προσβλητική απέναντί του.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε 13,5 χρόνια αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι το Εφετείο.

Δείτε την μαρτυρία της γυναίκας:

Tags :