Συναγερμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε απορριμματόφορο του Δήμου εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός που οπτικά μοιάζει με χειροβομβίδα με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.

Το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται προς την οδό Φιλελλήνων. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ το απόγευμα αναμένεται κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού από πόλη της Μακεδονίας, ώστε να εξετάσει το αντικείμενο και να αποφανθεί αν πρόκειται για χειροβομβίδα ή όχι και αν είναι αληθινή η ψεύτικη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr