Ξύλο με κατσούνες… έπεσε στην Κρήτη για κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα ένας 73χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.
Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Παναγίας στα Σφακιά, στο χωριό Ασκύφου όταν ο δράστης της επίθεσης πήγε σε καφενείο του χωριού, όπου τύχαινε να βρίσκεται και ο 73χρονος του. Τότε, πλησίασε προς το μέρος του και άρχισε να τον χτυπά με την κατσούνα του. Τα χτυπήματα ήταν τόσα πολλά και δυνατά που τον έστειλε, στο Νοσοκομείο.
Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου υπήρξε και ένας θαμώνας του μαγαζιού, ο οποίος περιέγραψε στο zarpanews.gr πως «άρχισε να χτυπά με μανία τον 73χρονο. Εμείς τρομάξαμε και αμέσως φύγαμε. Σήκωσαν ακόμα και όπλα και απειλούσαν πως θα ρίξουν».
Σύμφωνα με πηγές, οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές και υπήρχαν συχνά διαπληκτισμοί ανάμεσά τους.
Με πληροφορίες από zarpanews.gr




