Η αμερικανική Vogue για άλλη μία φορά πρωτοπορεί και μας χαρίζει ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί. Αυτή την φορά επέλεξε έναν άντρα να φωτογραφηθεί για το τεύχος Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα τον 26χρονο Harry Styles, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος άντρας με εξώφυλλο της Vogue, στα 128 χρόνια ιστορίας του περιοδικού. 

Σε μία άκρως ανατρεπτική φωτογράφιση που έγινε στην τοποθεσία Seven Sisters cliffs στο Sussex της Αγγλίας , ο βρετανός pop star ποζάρει στον φακό του Tyler Mitchell με… τουαλέτα Gucci! Ο ίδιος στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ταμπού… αγαπάει τα γυναικεία ρούχα και δεν διστάζει να τα φορέσει. Του αρέσει να υπερπηδά τα εμπόδια της ζωής… καθώς νιώθει ότι τον περιορίζουν!

Συγκεκριμένα δήλωσε: ”Μερικές φορές όταν πηγαίνω για ψώνια, πιάνω τον εαυτό μου να κοιτά τα γυναικεία ρούχα και να τα βρίσκει υπέροχα. Μου αρέσουν όλα, αν βάζεις όρια στον εαυτό σου χάνεις πράγματα. Μου δίνει τόση χαρά το να παίζω με τα ρούχα. Μου αρέσει να δημιουργώ και έτσι το βλέπω”.

Tags :