Πως θα σας φαινόταν αν περπατώντας στον δρόμο βλέπατε να περνά δίπλα σας ένας άνδρας φορώντας… φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες; Άραγε τι σκέψεις θα περνούσαν από το μυαλό σας;

Σίγουρα δεν θα φανταζόσασταν ότι αυτός ο άντρας είναι στρέιτ και απλά ντύνεται αντισυμβατικά… γιατί απλά αισθάνεται ελεύθερος και πιστεύει ότι τα ρούχα δεν ”μετρούν” τον ανδρισμό. Και ότι γι’ αυτόν η μόδα δεν έχει φύλλο και ο κάθε ένας μπορεί να ντύνεται όπως του αρέσει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Bryan (@markbryan911)

Ένας τέτοιου τύπου άνδρας είναι και ο Mark Bryan. Ο 61χρονος είναι στρειτ, παντρεμένος τα τελευταία 11 χρόνια και έχει 3 παιδιά. Το 2010, μετακόμισε από το Τέξας σε μια πόλη κοντά στο Schwäbisch Hall της Γερμανίας, όπου τώρα εργάζεται στη μηχανική ρομποτικής και είναι προπονητής μιας τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Λατρεύει το ποδήλατο και τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις όμορφες γυναίκες και προσπαθεί να γυμνάζεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Bryan (@markbryan911)

Το ενδιαφέρον του Bryan για τα γυναικεία παπούτσια ξεκίνησε πριν από περίπου 40 χρόνια, όταν έβγαινε με μια ψηλή γυναίκα και ένιωθε μειονεκτικά… Τότε προσπαθώντας να βρει λύση σχετικά με το πρόβλημα της διαφοράς ύψους, δοκίμασε το πρώτο του ζευγάρι ψηλά τακούνια τα οποία δεν σταμάτησε να φοράει ούτε μετά τον χωρισμό τους αλλά ούτε και όταν γνώρισε την σημερινή σύζυγό του. Μάλιστα η σύζυγός του τον υποστηρίζει καθώς είναι φαν του στυλ του. Το μόνο που τον ενοχλεί είναι ότι κάποιες φορές η σύζυγος αλλά και η κόρη του… παίρνουν ρούχα από την ντουλάπα του και τα φορούν καθώς ο Bryan φορά και φούστες… αφού η διαφορετικότητά του δεν σταμάτησε μόνο στα ψηλοτάκουνα. Πριν από περίπου πέντε χρόνια, άρχισε να φοράει φούστες διαφορετικού μήκους, ακόμα και στην δουλειά. Δεν κρύβει ότι στην αρχή σχεδόν όλοι στην δουλειά αλλά και στον δρόμο τον κοιτούσαν και αντιδρούσαν περίεργα, όμως αυτές οι αντιδράσεις δεν ενοχλούσαν καθόλου τον Bryan γιατί όπως ο ίδιος λέει είναι σε ηλικία όπου πραγματικά δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άνθρωποι γι’ αυτόν. Είτε τους αρέσει, είτε όχι. Μάλιστα συγκρίνει τον τρόπο που ντύνεται με κάποιον που κυκλοφορεί στον δρόμο και έχει βαμμένα πράσινα μαλλιά  ή που ντύνεται εκκεντρικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Bryan (@markbryan911)

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι ο εαυτός του, να εκφράζεται ελεύθερα έστω και με αυτόν τον εκκεντρικό τρόπο. Και όταν τον ρωτούν γιατί το κάνει… απαντά γιατί ”μπορεί” και γιατί η ηθική δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εικόνα ενός ανθρώπου.

Σε ότι αφορά τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καταλαβαίνει ότι όσοι βλέπουν τις φωτογραφίες του υποθέτουν αμέσως ότι είναι γκέι. Άλλοι πάλι του ζητάνε να τους βοηθήσει να βρούν το θάρρος να εκφραστούν και αυτοί ελεύθερα… χωρίς φόβο. Ως προπονητής ποδοσφαίρου, του αρέσει να βοηθάει τους νέους να αναπτυχθούν όχι μόνο ως παίκτες, αλλά και ως υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας. Το να μπορεί να βοηθά τους ανθρώπους μέσα από τα προβλήματα που έχουν, στην πραγματικότητα βοηθά τον ίδιο περισσότερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Bryan (@markbryan911)

Πηγή: www.interviewmagazine.com