Μετά από έναν ολόκληρο μήνα η Ellen DeGeneres επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Ellen Show», υγιής και ανανεωμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια στις 10 Δεκεμβρίου έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι βρέθηκε θετική στον covid 19.

Με διάθεση να μοιραστεί αυτή την εμπειρία της και πως την βίωσε, ξεκίνησε την εκπομπή καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές και στέλνοντας τις ευχές της για το νέο έτος…

Συνέχισε λέγοντας πως τώρα είναι καλά… όλα είναι καλά και είναι καθαρή! Ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν ευγενικά και υποστηρικτικά λόγια… και θα επιθυμούσε να αγκαλιάσει τον καθένα ξεχωριστά, αν και αυτό θα ήταν πιθανότατα επικίνδυνο και παράνομο!

Σύμφωνα με την ίδια έμαθε ότι είναι θετική στον κορονοϊό ενώ βρίσκονταν στο στούντιο και ετοιμαζόταν να μαγνητοσκοπήσει την εκπομπή της, την ώρα που βαφόταν και έφτιαχνε τα μαλλιά της όταν μπήκε μέσα ο βοηθός της Κρεγκ και την ενημέρωσε ότι το τεστ για τον Covid που είχε κάνει βγήκε θετικό. Τόνισε ότι όσοι ήταν κοντά της εκείνη τη στιγμή έφυγαν… και μερικοί δεν έχουν επιστρέψει ακόμα!

Αμέσως έφυγε από το στούντιο και όπως ήταν φυσικό η ομάδα ασφαλείας Covid ενημέρωσε όλους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή. Συνέχισε λέγοντας ότι έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της, μακριά από την σύζυγό της Portia de Rossi… η οποία την έβαλε να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο και κρεβάτι, γιατί ήθελε το κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δικό της… είπε αστειευόμενη η Ellen DeGeneres.

Τις τρεις πρώτες ημέρες κοιμόταν για 16 ώρες την ημέρα. Την τέταρτη μέρα άρχισε να αισθάνεται έντονο πόνο στην πλάτη και γενικά στο σώμα της. Δεν είχε άλλα συμπτώματα όπως πονοκέφαλο, πυρετό και δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης.

Κλείνοντας είπε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που κατάφερε να αναρρώσει και να είναι και πάλι κοντά στους ανθρώπους που αγαπά αλλά παραμένει η απορία της, πότε και πού κόλλησε τον ιό  αφού φορούσε μάσκα, έπλενε τα χέρια της και… έγλειψε μόνο τρία ή τέσσερα πόμολα πόρτας, πρόσθεσε κάνοντας χιούμορ!

Η Ellen Degeneres, έστειλε το δικό της μήνυμα  προς όλους αυτούς που εξακολουθούν να υποφέρουν από τον ιό λέγοντας: «Η καρδιά μου είναι μαζί με όλους αυτούς, όπως πάντα. Ελπίζω ότι αυτή η εκπομπή θα σας δώσει λίγη χαρά, θα φωτίσει τη μέρα σας».