Κύριε Zagatti… μας κακομαθαίνετε… φαίνεται να είναι το σλόγκαν που ταιριάζει γάντι στον γνωστό gourmet σεφ Andrea Zagatti, ο οποίος πριν μία εβδομάδα περίπου παρουσίασε το νέο μενού σάντουιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνει ανάρπαστο αλλά και να δημιουργήσει… αντιδράσεις!

Ο λόγος; Η τιμή τους φυσικά που κυμαίνονται από 25 £ έως 50 £ και όπως υποστηρίζουν κάποιοι κοστίζουν περισσότερο από όσο κοστίζει το εβδομαδιαίο φαγητό μιας οικογένειας. Επίσης σχολιάστηκε προκλητικός και ο τρόπος παράδοσης στον πελάτη… καθώς φτάνει στην πόρτα του με μία… Mercedes S Class

Ο  gourmet σεφ υπερασπίστηκε τις δημιουργίες του, λέγοντας πως δεν πρόκειται για ένα απλό… ταπεινό… συνηθισμένο σάντουιτς των 5 £ … φτιαγμένο από ”απλά συστατικά”, ”παλιό ψωμί” και την κουλτούρα του φτηνού γρήγορου φαγητού που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά πρόκειται για ένα σάντουιτς που απευθύνεται σε πελάτες που τους αρέσει να ζουν καλά, όπως και στον ίδιο και κάθε ένα από αυτά που δημιουργεί είναι μία έκφραση αγάπης για την καλή ζωή.

Επίσης χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστατικά, τους καλύτερους συνδυασμούς, τα καλύτερα ψωμιά που τα αναβαθμίζουν σε gourmet snacks.
Το χαβιάρι, το παλιό βόειο κρέας, βιολογικά λαχανικά στη σχάρα, και ο βρώσιμος χρυσός περιέχονται  στα σάντουιτς «Millionaire», «Da Vinci», «Poseidon»,«Bunny Hop», ‘Truffle Club’  και όπως λέει ο Andrea Zagatti είναι πρώτα στην προτίμηση εύπορων εργαζομένων στην τεχνολογία και στις επενδύσεις.


Οι ψεύτικες παραγγελίες και τα μηνύματα μίσους που πλημμύρησαν τον λογαριασμό του, στο Instagram τον ανάγκασαν να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για την υπηρεσία παραγγελίας σάντουιτς καθώς δεν μπορούσε να φιλτράρει τις παραγγελίες μέσω των αρνητικών μηνυμάτων. Αυτό ήταν κάτι ασυνήθιστο γι’ αυτόν καθώς στην μέχρι σήμερα καριέρα του δεν του έχει ξανασυμβεί να ακούσει αρνητικές κριτικές. Όσο γι’ αυτούς που έχουν γευτεί τα σάντουιτς έμειναν «έκπληκτοι» από τη γεύση και απόλυτα ικανοποιημένοι!

Σε ότι αφορά το πως πήρε την απόφαση αυτής της ιδέας, δηλώνει πως το ιδιωτικό cheffing στο οποίο δραστηριοποιείται ήταν πιο δύσκολο στο ”κλείδωμα”, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων της επιχείρησής του, προέρχεται από prive δείπνα. Σε μία συζήτηση που είχε με μία φίλη του σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, του πρότεινε την τρελή ιδέα να πουλήσει σάντουιτς υψηλής ποιότητας και η παράδοση στα σπίτια να γίνεται με μια Mercedes S… Χωρίς να το σκεφτεί πολύ… απλά αποφάσισε να το δοκιμάσει!

Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι το τόλμημα αυτό πάει καλά αλλά δεν του αρέσει να έχει υψηλές προσδοκίες… απλά δουλεύει σκληρά καθημερινά και αφήνει χωρίς πίεση τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά…

Πηγή: independent.co.uk