«Αλλά μήπως απλά να πω ότι τα φρύδια και το μέτωπο δεν κουνιούνται καθόλου όταν μιλάς ή προσπαθείς να εκφραστείς… σίγουρα έχεις κάνει botox. Και μάλιστα πολύ. Και όλα καλά. Απλά λέω»ήταν το σχόλιο ενός  follower κάτω από ένα βίντεο της Jennifer Lopez,στην διάρκεια του οποίου η sexy τραγουδίστρια δοκίμαζε προϊόντα ομορφιάς και συγκεκριμένα μάσκα προσώπου από την προσωπική σειρά καλλυντικών , JLO Beauty.

Η 51χρονη star εννοείται πως δεν δίστασε να απαντήσει και να υποστηρίξει πως δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε αισθητικές παρεμβάσεις και ότι η λάμψη και η υγεία της επιδερμίδας της είναι φυσική και έδωσε συμβουλές ομορφιάς και… όχι μόνο, στο πρόσωπο που έκανε το σχόλιο!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«LOL, αυτό είναι απλά το πρόσωπό μου. για 500στη εκατομμυριοστή φορά. Δεν έχω κάνει ποτέ Botox ή οποιοδήποτε ενέσιμο ή επέμβαση!! Απλά λέω». Πάρε μερικά JLO Beauty και νιώσε όμορφα με το δέρμα σου! Και ιδού ένα ακόμη JLO Beauty μυστικό: προσπάθησε να περνάς το χρόνο σου πιο αισιόδοξα, ευγενικά και εμψυχωτικά για τους άλλους. Μην ξοδεύεις το χρόνο σου προσπαθώντας να ρίξεις τους άλλους και αυτό θα σε κρατήσει και εσένα νέο και όμορφο. Σου στέλνω αγάπη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)