Στο Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες νοσηλεύετε ο θρυλικός παρουσιαστής Larry King, περισσότερο από μία εβδομάδα σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού CNN, του τηλεοπτικού σταθμού που φιλοξένησε το “Larry King Live” για 25 χρόνια.

Ο 87χρονος παρουσιαστής αντιμετωπίζει μια σειρά ιατρικών προβλημάτων, όπως διαβήτη τύπου 2 και καρδιακά προβλήματα. Το 2017, ο King αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα και υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία του. Επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2019, για την αντιμετώπιση της στηθάγχης.

Ευαισθητοποιημένος από τα προσωπικά προβλήματα υγείας, ίδρυσε το ”Ίδρυμα Καρκίνου του Λάρι Κινγκ” που έχει ως σκοπό να βοηθά όσους δεν έχουν ασφάλιση υγείας και να τους παρέχεται δωρεάν ιατρική περίθαλψη.

Στο νοσοκομείο λόγω πρωτοκόλλων, δεν μπορούν να τον επισκεφθούν οι τρεις γιοι του και η πρώην σύζυγός του. Σημειώνουμε ότι την χρονιά που πέρασε, δύο από τα ενήλικα παιδιά του King πέθαναν μέσα σε λίγες εβδομάδες το ένα από το άλλο . Ο 65χρονος γιος του, Andy King πέθανε από καρδιακή προσβολή στα τέλη Ιουλίου και ακολούθησε η 52χρονη κόρη του, Chaia King τον Αύγουστο λίγο μετά τη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα.