Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν είναι μόνο ”ευγνώμων μαθητής της ζωής”,  όπως ο ίδιος  δηλώνει στο instagram αλλά και καλός δάσκαλος…  αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό πολύ συχνά δίνει συμβουλές στους followers του… για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Σημειώνουμε ότι ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς, τα τελευταία χρόνια ακολουθούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής… κοντά στην φύση!
Οι μέρες του Lockdown έδωσαν τον χρόνο στον γνωστό ηθοποιό, να ασχοληθεί με τις επιπτώσεις που έχει ο εγκλεισμός στην υγεία όλων μας, σωματική και ψυχολογική. Έτσι αποφάσισε όχι μόνο να μας δώσει πληροφορίες για το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας… αλλά και να φωτογραφηθεί στην σωστή στάση που πρέπει όλοι να παίρνουμε… στην τουαλέτα!
Δείτε την ανάρτησή του: 
Lock down-Soul up
Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο ??, Ναι!!
Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 ?)
Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα) , μπήκε η Δυσκοιλιότητα!!!!
Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.
Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).
Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.
Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!
Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου.
Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.
May there be peace
May everybody poop effortlessly ☀️?!!!
Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερυψωμένο μικρό σκαμνάκι (poop stool) ή στοίβα από περιοδικά.