Στην αντικατάσταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου προχώρησε η Φώφη Γεννηματά σύμφωνα με ανακοίνωση που αναφέρει:

«Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα συνεχίσει να μοιράζεται τις θέσεις του, καθώς παραμένει μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος ενώ σημειώνουμε ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο γνωστός για την ευγένειά του πολιτικός, σχολίασε την απόφαση μέσω ανάρτησης που δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του, στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

«Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

 

Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ….

Δημοσιεύτηκε από Andreas Loverdos στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021