Επίσκεψη με ”παρατράγουδα” πραγματοποίησε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος. 

Κατά την άφιξή του… τον περίμεναν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Πλεύρη ακούς, γεμίσαμε νεκρούς»!

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη ένταση και κατά την αποχώρηση του υπουργού τον αποδοκίμασαν με ύβρεις καθώς, ο υπουργός αρνήθηκε να συναντήσει αντιπροσωπεία τους.

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός, μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην παιδιατρική του Νοσοκομείου σε ότι αφορά το προσωπικό και ανακοίνωσε ότι θα βγούνε προκηρύξεις νέων θέσεων. Τόνισε, ότι όσοι υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή θα εξεταστούν οι επιδημιολογικοί δείχτες και θα αποφασιστεί εάν επιστρέψουν στις θέσεις τους. Ο ίδιος, στηρίζει την άποψη ότι πρέπει να εμβολιαστούν για επιστρέψουν και όσοι δεν πιστεύουν στην επιστήμη δεν πρέπει να βρίσκονται στο εθνικό σύστημα υγείας. Και συνέχισε λέγοντας, ότι όσοι βρίσκονται εκτός, είναι δική τους επιλογή.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη:

Δείτε βίντεο από τις αποδοκιμασίες των ανεμβολίαστων υγειονομικών: