Συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να στήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» που θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου, με πρωταγωνιστές τους Αντόνιο ΜπαντέραςΚέιτ Μπόσγουρθ και τον ράπερ 2 Chains. Και οι τρείς stars του Χόλιγουντ, θα φτάσουν στην συμπρωτεύουσα τις επόμενες μέρες… δημιουργώντας ήδη φρενίτιδα σε θαυμάστριες και θαυμαστές.

Tα γυρίσματα θα γίνουν τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στην Θέρμη την Περαία και το Δέλτα Αξιού. Το σκηνογραφικό τμήμα της ταινίας, θα μεταμορφώσει τις συγκεκριμένες τοποθεσίες των γυρισμάτων ώστε να μοιάζουν με σημεία του Μαϊάμι και τοπία της Φλόριντα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία παραγωγής, υπέγραψε ρήτρα με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του, που βρίσκονται στην Μίκρα.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ και ο σενάριο είναι γραμμένο από τον Γ. Πίτερ Ιλιφ σεναριογράφο του πρωτότυπου «Point Break» ή του «Patriot Games». Πρόκειται για ένα νουάρ θρίλερ, σε παραγωγή της Millenium που εδώ και χρόνια προαναγγέλλει με την υποστήριξη και την προτροπή ελλήνων πολιτικών, την δημιουργία «χολιγουντιανών» στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά την υπόθεση της ταινίας, ο πρωταγωνιστής Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδύεται έναν κακοποιό που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου, την οποία υποδύεται η Κέιτ Μπόσγουορθ. Όταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking κι ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει. Και όχι μόνο θα έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του, αλλά και ολόκληρη την φονική εγκληματική οργάνωση την οποία βοήθησε ο ίδιος να χτιστεί.

Tα γυρίσματα θα γίνουν τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στην Θέρμη την Περαία και το Δέλτα Αξιού και το σκηνογραφικό τμήμα της ταινίας θα μεταμορφώσει τις συγκεκριμένες τοποθεσίες των γυρισμάτων ώστε να μοιάζουν με σημεία του Μαϊάμι και τοπία της Φλόριντα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr: 

Με πληροφορίες από flix.gr / grtimes.gr