Μία ηλικιωμένη σε χωριό της Κορινθίας, αποφάσισε να καλλιεργήσει ελαιώνα πολλών στρεμμάτων… που όχι μόνο δεν ήταν δικός της αλλά ο ιδιοκτήτης έχει φύγει από τη ζωή!

Ανενόχλητη και χωρίς να την απασχολεί εάν θα γίνει αντιληπτή από συγγενικά πρόσωπα του αποθανόντα, έστειλε εργάτες και έδωσε εντολή να κλαδέψουν τις ελιές με πιθανό σκοπό να οικειοποιηθεί τον ελαιώνα όταν έρθει η περίοδος της συγκομιδής. Πριν από δύο εβδομάδες όμως, οι συγγενείς επισκέφτηκαν τον ελαιώνα και διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε εκτελέσει εργασίες που δεν είχε ολοκληρώσει. Απευθύνθηκαν στις Αρμόδιες Αρχές και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων με την ελπίδα ότι θα βρεθούν οι δράστες, καθώς σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά είχαν πέσει και πάλι θύματα αγνώστων δραστών αφού τους είχαν μαζέψει τις ελιές. Πράγματι την περασμένη εβδομάδα, οι δράστες πιάστηκαν στα πράσα ενώ συνέχιζαν τις εργασίες. Οι εργάτες που εντοπίστηκαν στον ελαιώνα δήλωσαν άγνοια και όπως υποστήριξαν βρέθηκαν εκεί έπειτα από εντολή της ηλικιωμένης που σημειώνεται ότι δεν έχει συγγενική σχέση με τον αποθανόντα.

Οι Αρχές κάλεσαν την ηλικιωμένη για κατάθεση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για αυτοδικία, η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

 

Tags :