Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου μπροστά από κατάστημα εστίασης που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών – ανακαίνισης εξωτερικά του καταστήματος, τοποθετήθηκαν βάσεις πάνω στο πεζοδρόμιο με σκοπό να κατασκευαστεί ξύλινο δάπεδο. Χρησιμοποιήθηκε κομπρεσέρ, το οποίο προκάλεσε φθορές σε κολώνα φωτισμού του Δήμου και ενημερώθηκε η Αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τους υπεύθυνους για παράβαση οικοδομικού κανονισμού και σε βάρος τους εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συνεδριάσεων της νέας Δημοτικής Αρχής βρίσκεται το θέμα κατάληψης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου. Μάλιστα ο δήμαρχος, Νίκος Σταυρέλης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει χαθεί η μπάλα σε ότι αφορά την αισθητική και την λειτουργικότητα των πεζόδρομων όπως επίσης και σε ότι αφορά την ασφάλεια των πεζών. Μάλιστα κατήγγειλε αρκετούς ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης για αυθαιρεσίες και όπως τόνισε παρόλο που πολλοί από αυτούς είναι φίλοι του… δεν έχει καμία διάθεση τους χαϊδέψει τα αυτιά.