Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι, γνωστός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μετά από διαπληκτισμό που είχε με Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, διαφορετικής παράταξης.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν το πρωί στα δικαστήρια Κορίνθου για προσωπικές τους υποθέσεις και όταν συναντήθηκαν άρχισαν να ομιλούν ”γαλλικά”… χωρίς να τους νοιάζει το γεγονός ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο και είχαν γύρω τους, δικηγόρους, δικαστές και Αστυνομικούς. Ο ένας Υποψήφιος πλησίασε έναν Αστυνομικό που βρισκόταν στο χώρο και ζήτησε να υποβάλει μήνυση. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί και ζήτησαν από τον άλλον Υποψήφιο να τους δώσει τα στοιχεία του αλλά αυτός αρνήθηκε και προέβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αυτόφωρο όπου παραμένει και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η κατάσταση στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες ολοένα και χειροτερεύει όσο πλησιάζει η 8η Οκτωβρίου αφού έχουν δημιουργηθεί επεισόδια και από άλλους συμμετέχοντες στους συνδυασμούς και όχι μόνο… σε κεντρικά σημεία!!! Μάλιστα δύο περιστατικά παραλίγο να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς οι πρωταγωνιστές σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια!

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

 

Tags :