Οι απάτες με αγορές αυτοκίνητων ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα ανυποψίαστοι πολίτες να πέφτουν θύματα επιτήδειων και να χάνουν υψηλά χρηματικά και περιουσιακά στοιχεία.

Το νέο περιστατικό, αφορά έναν κάτοικο του Βέλου, ο οποίος εχθές 11/1, υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Βέλου Βόχας κατά αγνώστου για απάτη. Αυτή τη φορά οι απατεώνες απέσπασαν από το θύμα το ποσό των 8.800 ευρώ.

Έδρασαν μέσω ίντερνετ, όπου είχαν βάλει αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα ότι πουλούν ένα αυτοκίνητο και ο ανυποψίαστος αγοραστής επικοινώνησε μαζί τους για να διαπραγματευτεί την αγορά. Το ταλέντο τους, στις απάτες ήταν τόσο μεγάλο που κατάφεραν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και χωρίς να κλειστεί ραντεβού δια ζώσης, να τον πείσουν και να του αποσπάσουν τα χρήματα.

Μία εβδομάδα μόλις πριν, ένας Κορίνθιος πολίτης που αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητό του και έβαλε αγγελία σε ιστοσελίδα, το έχασε… μπροστά στα μάτια του, όταν ο υποψήφιος αγοραστής τον έπεισε στο ραντεβού που είχαν στον Ισθμό, να το πάρει και να φύγει…. χωρίς να του δώσει χρήματα!

Κόρινθος: Έκλεψαν αυτοκίνητο… με την «άδεια» του ιδιοκτήτη