Από την Εθνική Οδό μέχρι την Κόρινθο, κοινός παρονομαστής η κάνναβη…
Δύο διαφορετικοί αστυνομικοί έλεγχοι, σε διαφορετικά σημεία της Κορινθίας και με διαφορά λίγων ωρών, κατέληξαν σε συλλήψεις για υποθέσεις που σχετίζονται με την κατοχή κάνναβης.
Η πρώτη υπόθεση καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/7) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών. Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηπείρου πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα, όπου επέβαινε ένας 34χρονος ημεδαπός.
Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, τις οποίες κατάσχεσαν, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Κυριακής (26/7), ακόμη μία υπόθεση σχετική με κάνναβη απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές, αυτή τη φορά στην Κόρινθο.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου συνέλαβαν έναν 20χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας τρίφτης κάνναβης. Το αντικείμενο κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε η προβλεπόμενη δικογραφία.
Οι δύο υποθέσεις επιβεβαιώνουν ότι οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται σε ολόκληρη την Κορινθία, με τις αρχές να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον εντοπισμό παραβάσεων που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.
Φωτό Αρχείου




