Τον φόβο μήπως κάνει κακό στον εαυτό του, ο 45χρονος πατέρας εάν του πάρουν τα παιδιά εξέφρασε η νονά ενός από αυτά ενώ όπως υποστήριξε δεν είναι άνθρωπος που θα έβλαπτε ποτέ παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης κρατείται στο ΑΤ Κορίνθου και αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή μετά από την χθεσινή προθεσμία που του δόθηκε.

Η νονά μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και όπως είπε, ο 45χρονος ήθελε από μικρός να δημιουργήσει οικογένεια γιατί του είχε λείψει. Ήθελε όμως να φτιάξει μία κοινωνία από την αρχή.

Η νονά σημείωσε ότι η μεγάλη κόρη του Μανώλη από τον πρώτο γάμο του, είχε μία σχέση στο παρελθόν και δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Η σχέση όμως τελείωσε ενώ ήταν έγκυος. Ο Μανώλης σίγουρα θα της είπε να πάει να το μεγαλώσουν μαζί.

Σε ότι αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας είπε πως πήγαν κανονικά στο σχολείο και τα μικρότερα έχουν πάει μέχρι την Α’ Γυμνασίου. Σταμάτησαν το σχολείο γιατί ο πατέρας δεν ήθελε η κοινωνία να τα διαφθείρει και να τα μάθει να βρίζουνε και βλαστημάνε. Μάλιστα της είχε πει ότι κάποια στιγμή όταν τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο άκουσαν συμμαθητές τους να βλαστημάνε τα θεία και όταν ο γιος του παραπονέθηκε στους δασκάλους, τον κορόιδεψαν και του έκαναν bullying.

Η γυναίκα δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν είδε στην τηλεόραση πως ζει η οικογένεια ενώ σημείωσε ότι επικοινωνούσε μαζί τους μέσω Viber και Skype, αφού τα μέλη της οικογένειας είχαν από τρία… κινητά τηλέφωνα.