Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού αθλητισμού και των media παγκοσμίως μπαίνει η Κόρινθος και ο δήμος Κορινθίων με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Handgun I.P.S.C, το οποίο ξεκινά αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος).

Ήδη στην πόλη μας έχουν φτάσει 2000 αθλητές και συνοδοί που θα παραβρεθούν στις 16:00 το απόγευμα στην τελετή παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Επίσης, το παρόν θα δώσει ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον Σκοπευτικό όμιλο εξ αρχής υποστήριξε ουσιαστικά την διεκδίκηση της διοργάνωσης αναβαθμίζοντας τις υποδομές του σκοπευτηρίου, παράγοντας καθοριστικός για την τελική επιλογή της Κορίνθου από την Ομοσπονδία.

Το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ η τελετή λήξης έχει οριστεί για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Κόρινθος με συντονισμένες ενέργειες, καλή συνεργασία και σωστό σχεδιασμό από την δημοτική αρχή είναι βέβαιο, μπαίνει στον χάρτη των παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων.

Tags :