Την Τρίτη 28 Σεπτέμβρη όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, θα ηχήσουν ”Σειρήνες” πολέμου σε ολόκληρη τη χώρα στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων 2021 για την πολιτική προστασία.
Δεν υπάρχει λόγος πανικού φυσικά, αν στις 11:00 το πρωί ακούσετε τον ανατριχιαστικό ήχο στην πόλη της Κορίνθου αφού πρόκειται για δοκιμή στις σειρήνες ώστε να ελεγχθεί ότι λειτουργούν και για να εξασκείται και ο κόσμος σε περίπτωση αεροπορικής επιδρομής.
Εμείς σας παρουσιάζουμε στα video που ακολουθούν τους ήχους, ώστε να είστε προετοιμασμένοι και να τους αναγνωρίσετε…
Στην πρώτη φάση, στις 11 ακριβώς θα ακούσετε για ένα λεπτό έναν διακοπτόμενο ήχο, ο οποίος σημαίνει αεροπορική επιδρομή:
Στην δεύτερη φάση, στις 11:05 ακούγεται ένας μακρόσυρτος ήχος για ένα λεπτό επίσης, ο οποίο σημαίνει τη λήξη του συναγερμού:




