Θετική εξέλιξη για 13 εργαζόμενους του Δήμου Κορινθίων, καθώς εξασφαλίστηκε η παραμονή τους στην εργασία έως τις 17 Δεκεμβρίου 2026, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου.

Την ανακοίνωση έκανε, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορινθίων «Ο Πήγασος», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση που δίνει παράταση στην εργασιακή παρουσία των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Πρόκειται για 13 εργαζόμενους, εκ των οποίων 11 εργαζόμενοι εντάσσονται στο Ειδικό Πρόγραμμα ΑμεΑ της ΔΥΠΑ, ενώ ακόμη 2 εργαζόμενοι απασχολούνται μέσω του Προγράμματος ΔΥΠΑ 55–67.

Παραμένουν στις θέσεις τους έως τις 17 Δεκεμβρίου

Η δικαστική απόφαση αναγνωρίζει ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου Κορινθίων.

Με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου εξασφαλίστηκε η παραμονή τους στην εργασία μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2026, δίνοντας έτσι σημαντική «ανάσα» στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Για τους εργαζόμενους, η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο, παραμένοντας στις θέσεις εργασίας τους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι ευχαριστίες του «Πήγασου»

Το Σωματείο «Ο Πήγασος» ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή Κορινθίων για την έμπρακτη στήριξή της στην υπόθεση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον δικηγόρο του Σωματείου, Παντελή Καμά, για την καθοριστική συμβολή του και τον χειρισμό της υπόθεσης ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ο αγώνας συνεχίζεται»

Παρά τη θετική δικαστική εξέλιξη, ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση δεν θεωρείται οριστικά κλεισμένη.

Όπως επισημαίνει, παραμένει σε διαρκή επαγρύπνηση και αγώνα, με στόχο την οριστική διασφάλιση της εργασίας όλων των συναδέλφων. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη ημέρα και στην προσπάθεια για μόνιμη εργασιακή λύση.

Tags :