Σοβάδες από πολυκατοικία έπεσαν σήμερα το πρωί, στην Εθνικής Αντιστάσεως… προκαλώντας τρόμο στους πολίτες που περπατούσαν αμέριμνοι στο σημείο!

Περίπου στις 9:00, κομμάτια σοβά αποκολλήθηκαν από την πρόσοψη του κτιρίου του τετάρτου ορόφου… όπου όπως φαίνεται στο βίντεο, οι φθορές είναι εμφανείς στα ετοιμόρροπα μπαλκόνια του… λόγω παλαιότητας. Προφανώς οι βροχές, ο αέρας και η υγρασία βοήθησαν στην κατάρρευση!

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν πολίτες δεδομένου ότι από το σημείο περνούν καθημερινά εργαζόμενοι, ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά και γενικότερα όσοι αποφασίζουν να βρεθούν στην ”καρδιά” της πόλης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Δήμος και η Αστυνομία, Άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τοποθέτησαν κορδέλες σήμανσης, απαγόρευσης διέλευσης πεζών προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι τωρινό καθώς στο ίδιο σημείο, τον Ιανουάριο του 2022 είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο… Απαιτείται άμεση παρέμβαση για την οριστική επίλυση του προβλήματος καθώς πρόκειται για τον πεζόδρομο με τη μεγαλύτερη διέλευση πεζών.

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιανουάριο του 2022:

Δείτε φωτογραφίες από σήμερα, Παρασκευή (8/9/23):

Δείτε το βίντεο:

Tags :