Με την ελπίδα ότι σύντομα θα είναι πιο δυνατός και θα βρεθεί πάλι έξω στην κοινωνία προσφέροντας τις υπηρεσίες του, από τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έκλεισε το ”μήνυμα” που απηύθυνε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και διαχείρισης των αδέσποτων Γιάννης Καρασσάβας προς όλους τους συμπολίτες του, γνωστοποιώντας ότι νοσεί από Κορωνοϊό.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα κρούσματα του ιού στον Δήμο μας αυξάνονται καθημερινά ο αντιδήμαρχος θέλησε με το μήνυμά του, όχι μόνο να δημοσιοποιήσει την κατάστασή του αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο πως ο ιός είναι εδώ και μας απειλεί όλους. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να νοσήσει και να μην το καταλάβει με αποτέλεσμα να γίνει η αιτία διασποράς σε γνωστούς και αγνώστους που έρχεται καθημερινά σε επαφή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος όλα ξεκίνησαν πριν 10 μέρες και νιώθει τυχερός και ευγνώμων που βρέθηκε κοντά του ο γιατρός και φίλος του, Σωτήρης Παπαδημητρίου ο οποίος αντιλήφθηκε νωρίς πως κάτι συμβαίνει και τον παρακίνησε να κάνει το pcr test όπου και βγήκε θετικό.

Το δεύτερο θετικό εκτός από το τεστ σε όλη αυτή την περιπέτεια του Γιάννη Καρασσάβα είναι ότι εξαιτίας του δεν νόσησαν πολλοί συμπολίτες του καθώς με την έγκαιρη διάγνωση ενημέρωσε τους ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή και δεν έγινε εν αγνοία του,  αιτία διάδοσης του ιού στην Κόρινθο που αυτή την περίοδο ”χτυπιέται” σκληρά από τον ιό.

Με ήσυχη την συνείδησή του και νιώθοντας ευγνώμων προς τον Σωτήρη Παπαδημητρίου, ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστέκονται σε αυτή την περιπέτεια και κάνει έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα και ιδιαιτέρως σε όσους νοσούν με σκοπό να προφυλάξουν και να προστατεύσουν την δημόσια υγεία !

Ευχόμαστε δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!

 

Διαβάστε αναλυτικά την δημοσίευση, του Αντιδημάρχου:

”Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο, τον γιατρό, τον επιστήμονα, το δημοτικό σύμβουλο και φίλο μου Σωτήρη Παπαδημητρίου που ήταν κοντά μου στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου.

Αν δεν ήταν ο Σωτήρης ένας από τους πρώτους ανθρώπους που με είδαν και χάρη στην επιστημονική του επάρκεια διέγνωσε αμέσως ότι είμαι φορέας του κορονοϊου, σήμερα θα ήμουνα σε πολύ δυσάρεστη θέση να έχουν νοσήσει εξαιτίας μου πλήθος συμπολιτών μου, μίας και είμαι από τους ανθρώπους που τιμώντας τη θέση που μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ήμουν συνεχώς έξω, κοντά στην κοινωνία.

Πριν από 10 μέρες περίπου ήταν ο Σωτήρης Παπαδημητρίου που βλέποντας με, χωρίς καν να έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα συμπτώματα, όπως πίστευα, από απλές ενδείξεις, που με παρακίνησε να κάνω το pcr test και να βρεθώ θετικός στον κορονοϊό.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που ήρθα σε επαφή τις δύο μέρες πριν τη διάγνωση και αισθάνομαι ήσυχος ότι κανένας δεν έχει νοσήσει εξαιτίας μου.

Και εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους πω να κρατούν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, όπως έπραττα και εγώ όλο το χρονικό διάστημα και για αυτό δεν αποτέλεσα μία αιτία διάδοσης του ιού στην Κόρινθο.
Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες που με κάλεσαν για να μου συμπαρασταθούν στην περιπέτεια της υγείας μου και σύντομα πιο δυνατός από πότε θα είμαι και πάλι στη θέση μου, να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο”.