Ξινή βγήκε η βόλτα μίας 50χρονης γυναίκας στο κέντρο της Κορίνθου, το πρωί της Πέμπτης που έπεσε σε πεζοδρόμιο και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι.

Η καταγγελία έγινε από τον σύζυγο της γυναίκας, στο DMnews.gr ο οποίος όπως μας είπε δέχθηκε τηλεφώνημα περίπου στις 12:00 το μεσημέρι από την σύζυγό του που κλαίγοντας του ζήτησε να πάει να την πάρει γιατί είχε γλιστρήσει σε πεζοδρόμιο και είχε χτυπήσει. Ο άντρας πήγε και την βρήκε άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο. Όταν την ρώτησε τι έγινε, του απάντησε ότι περπατούσε σε πεζοδρόμιο έξω από κεντρικό κατάστημα όπου είχαν προφανώς ρίξει νερά για να πλύνουν το σημείο και γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Μάλιστα όπως μας είπε ο σύζυγος, όταν έπεσε η γυναίκα δεν βγήκε κανένας από το κατάστημα να την βοηθήσει αλλά βρέθηκε μία κυρία από γειτονικό κατάστημα και την βοήθησε. Ο άντρας πήρε την γυναίκα και την πήγε σε ένα φαρμακείο για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι το φαινόμενο κάτοικοι ή καταστηματάρχες να βγάζουν λάστιχα για να καθαρίσουν και να γεμίζουν σαπουνάδες τα πεζοδρόμια σε ώρες που δεν επιτρέπεται, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που ενέχει η συγκεκριμένη πράξη καθώς οι πλάκες γίνονται ιδιαίτερα ολισθηρές είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι υπάρχει Νόμος, στον οποίο προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο στις περιπτώσεις όπου τα νερά ή κάθε άλλου είδους υλικό πέφτουν σε δημόσιο δρόμο και πεζοδρόμιο.

Tags :