Έβαζαν στο στόχαστρο αυτοκίνητα, έσπαγαν τα τζάμια και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μέσα… Έξι κλοπές εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, με την έρευνα να οδηγεί σε δύο άτομα και σε τουλάχιστον ακόμη έναν συνεργό. Η δράση τους, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, δεν ήταν μεμονωμένη.
Από τα μέσα Μαΐου έως και τον Ιούλιο του 2026, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λουτρακίου, καταγράφηκαν έξι κλοπές από οχήματα, με τον ίδιο τρόπο… θραύση των τζαμιών και αρπαγή αντικειμένων από το εσωτερικό.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την εμπεριστατωμένη έρευνα των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, οι οποίοι συνέδεσαν τις υποθέσεις μεταξύ τους και έφτασαν στα ίχνη των εμπλεκομένων.
Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση
Για τις έξι υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 55χρονου και μίας 42χρονης, για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται, τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο ως συνεργός τους.
Η έρευνα έδωσε έτσι απαντήσεις σε μια σειρά περιστατικών που είχαν αναστατώσει ιδιοκτήτες οχημάτων στην περιοχή, καθώς ο τρόπος δράσης ήταν συγκεκριμένος και επαναλαμβανόμενος.
Η υπόθεση πλέον παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης…




