Κατεπείγουσα προανάκριση διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου για την υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε σπίτια από λάσπη και άχυρα κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, στο Μάννα Κορινθίας με σκοπό να διευκρινιστεί ο αριθμός των παιδιών που ζουν μαζί τους και εάν έχουν επίσημα έγγραφα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές ρώτησαν ποιος είναι ο πατέρας και η μητέρα του μικρότερου παιδιού που ζει στην κοινότητα και δεν πείστηκαν με την απάντηση που έδωσαν. Έπειτα από επίμονες ερωτήσεις, ο 45χρονος πατέρας απάντησε ότι είναι εγγόνι του και όχι παιδί του. Όπως είπε είναι παιδί της 22χρονης κόρης του αλλά δεν αποκάλυψε τον πατέρα όπως επίσης κανείς από την οικογένεια δεν μαρτυρά ποιος είναι ο πατέρας.

Σημειώνεται ότι όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την κοινότητα και μεταφέρθηκαν στην μεγαλύτερη κόρη του 45χρονου από τον πρώτο γάμο, η οποία ζει σε περιοχή της Κορινθίας αλλά από σήμερα το απόγευμα επέστρεψαν στην κοινότητα και ζουν πάλι με τους γονείς.

Η εισαγγελία Κορίνθου ζήτησε μεταξύ άλλων τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης των παιδιών 13, 15, 6 ετών και του μικρότερου παιδιού, μόλις ενός έτους ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Μάννα Κορινθίας: Η ετεροθαλής αδερφή θα αναλάβει την επιμέλεια των ανηλίκων

 

 

Tags :