Ο Μητροπολίτης Κορίνθου, κ.κ. Διονύσιος έπειτα από την ολοκλήρωση της ιεράς λιτανείας της Εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Λουτράκι προχώρησε σε ένα κύρηγμα που έθιξε την επικαιρότητα αλλά πήρε και επίσημη θέση σε ότι αφορά τις ψηφιακές ταυτότητες.

Στην απογοήτευση και τον φόβο που έχουν κατακλύσει τις ψυχές των πιστών από όσα δεινά συμβαίνουν στον τόπο μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος, ο οποίος ως πνευματικός πατέρας τόνισε ότι πλέον γύρω μας παρατηρείται αλλοίωση χαρακτήρων που αμεταμέλητα και σκληρόκαρδα πετάνε ανθρώπους στην θάλασσα… και αφήνουν κόσμο να πνίγονται γιατί το IQ τους είναι χαμηλό… αυτοί οι άνθρωποι είναι που αγαπούν περισσότερο τα ζώα αλλά μένουν ασυγκίνητοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο!

Συγκινημένος δήλωσε ότι μας έμεινε μόνο ο θεός και η Παναγία… ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ταυτότητες. Όπως δήλωσε, δεν τις αποδέχεται και λέει όχι… δεν αποδέχεται αυτή την ελευθερία και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για την ψυχοσωματική υγεία μας! Όπως είπε χαρακτηριστικά, δυστυχώς όταν τρώγαμε ψωμί με πελτέ, τα είχαμε όλα ενώ τώρα που τα έχουμε όλα… δεν μας ευχαριστεί τίποτα!

Τέλος παρακάλεσε τους πιστούς να του επιτρέψουνε να παρακαλά στον Θεό και την Παναγία να πράττουνε πάντα το καλό!

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου από το 12:40 λεπτό:

Βίντεο: korinthosnews.com

Photo: loutraki365.gr

 

 

Tags :