Με την πολύτιμη δωρεά της εταιρείας Motor Oil, θα κατασκευαστεί σύγχρονος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 700.000,00€.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης εκ μέρους όλων των δημοτών απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία και τον Διευθύνοντα Συμβούλου, Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την τόσο σημαντική και σπουδαία προσφορά.

Διαβάστε αναλυτικά, την επιστολή:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της μεγάλης και σπουδαίας δωρεάς της εταιρείας MOTOR OIL για την ανέγερση ενός σύγχρονου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOR OIL και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη καθώς ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν την ουσιαστική πλευρά της αλληλεγγύης σε ευαίσθητες δομές του κοινωνικού χώρου, όπως είναι οι σχολικές μονάδες. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας και είναι άξια, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τους δημότες μας.»

Πηγή: new.loutraki-agioitheodoroi.gr