Ο πρώην Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως τηλεοπτικός παρουσιαστής μέσα από τη συχνότητα του καναλιού ΗΛΕΚΤΡΑ και την εκπομπή «Συζητώντας την αλήθεια», με στόχο να δώσει φωνή στους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης έκανε το… ποδαρικό, μοιράζοντας απόψεις για την καθημερινότητα των πολιτών, τα έργα που αλλάζουν τους Δήμους της Πελοποννήσου και τις προκλήσεις της αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι δεν είναι συνηθισμένο ένας πολιτικός να αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή και για άλλη μια φορά ο πρώην Δήμαρχος αποδεικνύει την ανατρεπτική του φύση, σπάζοντας τα στερεότυπα και προσφέροντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες. Η κίνησή του αυτή αναδεικνύει τη διάθεση για καινοτομία και την προσπάθεια να προσεγγίσει την πολιτική με ανθρώπινη και άμεση ματιά, δημιουργώντας έναν χώρο ουσιαστικής συζήτησης για την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να παρακολουθούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα του δραστηριότητα και πώς θα επηρεάσει την πολιτική του εικόνα και την αντίληψη του κοινού.

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Καμπόσος γεννήθηκε στο Άργος και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην πόλη του. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ. Εργάστηκε ως διευθυντής του 1ου Λυκείου Άργους από το 2007 έως το 2010, και από το 2011 έως το 2023 υπηρέτησε ως Δήμαρχος του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπηρέτησε ως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου από το 2014 έως το 2024. Είναι γνωστός για έργα όπως η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» και η ανάπλαση 50 στρεμμάτων στο Ιστορικό Κέντρο του Άργους, η οποία απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Βραβεία Καλύτερης Πόλης το 2017.

Παρακολουθήστε την πρεμιέρα, της εκπομπής:

Tags :