Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της παλαιοχριστιανικής οικογένειας μέχρι την δίκη που γίνει στις 4 Μαρτίου. Υπενθιμίζουμε ότι ο πατέρας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στην ορεινή Κορινθία για απείθεια, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο ενώ η μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά φυγαδεύτηκαν και αγνοούνται.

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια το μεσημέρι, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και υποστήριξε ότι είναι ανακουφισμένος προσωρινά από την απόφαση. Όπως τόνισε ότι είναι στο πλευρό όλων των αδικημένων και ζήτησε να γυρίσουν την πλάτη… στο κράτος γιατί μόνο αυτό πονάει. Ο ίδιος αισθάνεται αδικημένος γιατί προσπαθούν να διαλύσουν την οικογένεια του ενώ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση καθώς είναι ανάπηρος και πολύτεκνος.

Στην ερώτηση για το εάν εργάζεται μέσω τηλεργασίας στο δήμο Ερέτριας, απάντησε ότι πρόκειται για ένα εργασιακό θέμα και ότι κάνει τηλεργασία έχοντας τη βάση δεδομένων στον υπολογιστή του και φτιάχνει ότι ανεβαίνει στο Διαύγεια.

Η άρνησή του, στην εντολή του Εισαγγελέα να υποβληθεί σε τεστ DNA δήλωσε ότι οφείλεται στο ότι παραβιάζονται τα πιστεύω και η αξιοπρέπειά του και να πάει ο πρωθυπουργός να το κάνει. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ μέλος της Χρυσής Αυγής και απλά έχει πιει μια μπύρα με τον Παναγιώταρο.

Υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα που είναι η οικογένεια του αφού δεν είχε τηλέφωνο να επικοινωνήσει με την γυναίκα του. Θα προσπαθήσει να την εντοπίσει αλλά προτεραιότητά του είναι να πάει στο Νοσοκομείο Παίδων να δει 15χρονο τον γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί μετά την σύλληψή του.

Στην κοινότητα όπως είπε δεν θα επιστρέψει να ζήσει γιατί έπειτα από τις εξελίξεις έγινε κέντρο διερχομένων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συνέντευξη του Μανώλη:

 

 

 

Tags :