Την μετακίνηση της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος με το πούλμαν απαγόρευσε, ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρώην Πρόεδρος απαγόρευσε σήμερα με εντολή του, να χρησιμοποιεί η ομάδα το πούλμαν για τις μετακινήσεις της και του στέλνει το μήνυμα… να σεβαστεί, να αγαπήσει και να υπηρετήσει κανονικά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

”Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, ακατανόητα, απαγόρευσε σήμερα με εντολή του, την μετακίνηση της ομάδας με το πούλμαν, το οποίο, θεωρητικά της ανήκει και φέρει το σήμα της.

Ο κ.Κούγιας, θεωρεί ότι είναι δικό του το λεωφορείο και δεν το διαθέτει πλέον στην ομάδα, που τόσο…αγάπησε όπως λέει.!!!
Δεν μας εκπλήσσει αυτή η συμπεριφορά.

Απεναντίας μας δικαιώνει!

Η Κόρινθος θα πάει με αξιοπρέπεια, στην Ραφήνα και θα παίξει για την νίκη και την ιστορία της.

Ο πρώην πρόεδρος, προφανώς, ήθελε η ομάδα να διαλυθεί με την αποχώρηση του και δεν μπορεί να δεχθεί, ότι αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα, δεν υποκύπτουν σε καπρίτσια και λεονταρισμούς.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη, με όποιο κόστος και όποια θυσία και αν χρειαστεί να οδηγήσει την ομάδα, όπως της αξίζει στον δρόμο των επιτυχιών.

Και στο ποδόσφαιρο δυστυχώς αποδεικνύεται το….Ου παντός πλειν ες Κόρινθον…κ.Κούγια..!!!

Ελπίζουμε στον επόμενο ποδοσφαιρικό σας σταθμό, να βρείτε κάτι που να το σεβαστείτε, αγαπήσετε και να το υπηρετήσετε κανονικά αυτή την φορά!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”

Tags :