Διανύουμε μέρες όπου οι συνθήκες επιβίωσης για όλους αλλά ιδιαίτερα για κάποιους συνανθρώπους μας, είναι πολύ δύσκολες. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας & η Ακαδημία Πανσολυγειακού που σε συνδυασμό με την ευαισθησία τους πήραν την πρωτοβουλία μιας ανθρώπινης δράσης, ώστε να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, από τις 13/12/20– 15/12/20, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίας Τριάδας Σοφικού θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, βρεφικές τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλατα μακράς διαρκείας, λάδι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, κρουασάν, δημητριακά, μπισκότα, σοκολάτες , αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά κλπ. Τα είδη θα παραδοθούν στον Ιερέα του χωριού πάτερ, Ροβά Μιχάλη και θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να έχουν την χαρά να κάνουν γιορτές και να μην λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι .

Η ελάχιστη προσφορά όλων μας έχει μεγάλη σημασία. Η ανθρωπιά περιμένει από όλους μας, να δείξει το πρόσωπό της την Κυριακή 13/12 (10.30 έως 12.30 πμ), την Δευτέρα 14/12 (17.30 έως 19.30 μμ) και την Τρίτη 15/12 ( 17.30 έως 19.30 μμ).

Δεν ξεχνάμε πριν φύγουμε από το σπίτι:
● Να στείλουμε SMS στο 13033 ή να φέρουμε μαζί μας συμπληρωμένο το έντυπο Μετακίνησης δηλώνοντας το πλαίσιο 4: Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
● Να φοράμε τη μάσκα μας.
● Να έχουμε μαζί μας αντισηπτικό

Γιατί αυτές τις γιορτές κανείς δεν είναι μόνος του… όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Ακολουθήστε το dmnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κόρινθο, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!