Κατολίσθηση σημειώθηκε στον δρόμο από το Αλεποχώρι προς τον Σχίνο Κορινθίας με αποτέλεσμα ο δρόμος να μείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την 1η Απριλίου.

Το μεγάλο κατολισθητικό φαινόμενο συνέβη μετά το τέλος του οικισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ντουράκο» στο Αλεποχώρι. Μεγάλος όγκος λίθων και βράχων έχει καταπέσει στο οδόστρωμα καθιστώντας τη διέλευση των οχημάτων αδύνατη. Το φαινόμενο, βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει να απομακρυνθούν οι βράχοι, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος για περαιτέρω κατολίσθηση.

Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, Δημήτρης Βόρδος, κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και η Τροχαία Μεγάρων, η οποία τοποθέτησε ειδική σήμανση απαγόρευσης διέλευσης.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις του αντιδημάρχου, Δημήτρη Βόρδου, της Τροχαίας Μεγάρων και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας (Περιφέρεια) αποφάσισε να παραμείνει ο δρόμος κλειστός μέχρι νεότερης εκτίμησης του φαινομένου από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

 

 

Με πληροφορίες από zougla.gr

Tags :