Θύμα μιας αδιανόητης κτηνωδίας έπεσε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, η οποία εμπιστεύτηκε έναν 40χρονο και έναν 28χρονο που είχε γνωρίσει μέσω Facebook πριν από έναν χρόνο!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στις Αρχές, οι δράστες της έκλεισαν ραντεβού προχθές το μεσημέρι, στο Λιμάνι της Κυλλήνης αφού όλο το προηγούμενο διάστημα συνομιλούσαν μαζί της και είχαν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της. Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού ανυποψίαστη και έφυγε μαζί τους για να πάνε στο σπίτι του ενός άνδρα. Όμως δεν έφτασαν ποτέ αφού την οδήγησαν δια της βίας σε ένα χωράφι, την ξεγύμνωσαν και την βίασαν διαδοχικά για μία ώρα. Ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια, την οδήγησαν σε μια ερημική παραλία όπου την ξαναβίασαν και στη συνέχεια, την παράτησαν και έφυγαν.

Η κοπέλα παρά το σοκ και την κατάσταση κατάσταση, στην οποία βρισκόταν… κατάφερε να φτάσει στα εκδοτήρια του λιμανιού και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να καλέσει τη μητέρα της και με λυγμούς να της εξιστορήσει όλα όσα είχαν συμβεί. Η μητέρα της ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σημείο και λίγο αργότερα να εντοπίσουν τους βιαστές και να τους συλλάβουν.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Με πληροφορίες από newshub.gr

Tags :